Verpakkingen

Een verpakking is bij voorkeur niet enkel veilig, maar heeft ook de nodige uitstraling. Op een aantrekkelijke manier jouw boodschap overbrengen via je verpakking? Laat dat maar aan ons over. Wij drukken jouw verpakking volgens de regels van de kunst en zorgen voor gebruiksgemak en de correcte branding.

Heel wat mogelijke verpakkingsmaterialen

Er zijn heel wat verpakkingen mogelijk en een groot deel kan perfect bedrukt worden. Wij beschikken over de nodige apparatuur en kennis om verpakking te bedrukken. Van voedselverpakkingen tot kartonnen dozen en meer. Wij volgen steeds de strikte regels en leveren verpakkingen af die aan alle vereisten voldoen.

Wij bedrukken:

verzenddoos brievenbus luchtkussen enveloppen papieren draagtassen take away draagtassen geschenkdozen flessenhangers verpakkingstapes inpakpapier linten voedselverpakkingen

Verpakkingen zijn er in heel wat verschillende maten en vormen. Wij bedrukken ze stuk voor stuk. Naast een uitgebreid gamma aan standaard oplossingen, kunnen we ook maatwerk aan. Van de klassieke papieren zak tot veel complexere verpakkingen, wij hebben de expertise in huis.

 

Verpakking laten drukken?

Zit je nog met vragen of wens je meteen een vrijblijvende offerte op maat voor jouw verpakkingen, papieren tas of andere oplossing? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op +32 52 45 45 00. We zorgen voor de nodige antwoorden en een voorstel op maat.

PRODUCT NIET GEVONDEN?

Geen nood, wij drukken alles!