Relatiegeschenken

Een klant of de eigen medewerkers verrassen met een gepersonaliseerd geschenk? Daar komt vaak drukwerk aan te pas. Wij kunnen allerhande relatiegeschenken op verschillende manieren bedrukken. Zo scoor je ongetwijfeld punten bij je relaties.

Kies je geschenk, laat het bedrukken

Er zijn ontelbare relatiegeschenken op de markt. Bij TOP vind je een uitgebreid gamma aan relatiegeschenken die kwalitatief bedrukt kunnen worden. Zo geef je jouw geschenk nog een extra dimensie. Wij drukken jouw logo, slogan of zelfs de naam van de klant op het geschenk. Ook voor kleinere oplages kun je bij ons terecht.

De volgende opties zijn mogelijk:

schrijfwaren drinkwaren (flessen, mokken, thermosflessen) goodies (aanstekers, sleutelhangers, spelletjes, bloembollen) gadgets (USB-sticks, powerbanken, draadloze opladers) strandspelen wijn- keukenaccessoires sfeerverlichting chocolade geschenken pepermuntjes, snoepjes

Wij volgen de trends op de voet en zorgen steeds voor aantrekkelijke relatiegeschenken die bedrukt en gepersonaliseerd kunnen worden. Ook voor eindejaarsgeschenken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben heel wat ervaring en denken binnen jouw budget graag creatief mee.

Een eigen idee voor een bijzonder relatiegeschenk? We toetsen graag de mogelijkheden tot bedrukking af.

 

Relatiegeschenk laten bedrukken?

Zit je nog met vragen of wens je meteen een vrijblijvende offerte op maat voor jouw gepersonaliseerde relatiegeschenk met bedrukking? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op +32 52 45 45 00. We zorgen voor de nodige antwoorden en een voorstel op maat.

PRODUCT NIET GEVONDEN?

Geen nood, wij drukken alles!