Kleding & Textiel

Bij TOP bedrukken we alle kleding en textiel voor promotionele doeleinden. Een leuk t-shirt voor een evenement, een bedrijfsfeest of een jas voor de koudere dagen. Wij bedrukken en personaliseren het. Wij beschikken over een ruime keuze, zodat je ongetwijfeld de geknipte oplossing in ons assortiment kunt vinden.

Kwaliteit en uitstraling

Kiezen voor onze kleding en textiel, is opteren voor kwaliteit. Wij beschikken over een kwalitatief gamma met een geweldige pasvorm. Voor de vrije tijd hebben we casual t-shirts, polo’s, jassen, truien en sweaters. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder hebben we ook (reflecterende) werkkleding in ons aanbod. Wij werken met kwalitatieve en vaak ook duurzame merken die we uitstekend kunnen bedrukken. Trouwens ook voor sportoutfits voor de medewerkers en bedrukte kinderkleding ben je bij ons aan het juiste adres.

Hierbij een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

T-shirts polo’s truien & sweaters hoodies jassen werkkleding (T-shirts, polo’s, werkjassen) reflecterende werkkleding, hesjes sportkleding kinderkleding petten & mutsen tassen (katoen, sport, jutten, boodschappentassen) interieur (tafelkleed, zitzakken, handdoeken)

Een ruime waaier aan kleuren en opties wachten op je. Wij regelen de perfecte bedrukking op maat. Van kleine tot grote aantallen.

 

Kleding & textiel laten bedrukken?

Zit je nog met vragen of wens je meteen een vrijblijvende offerte op maat voor jouw kleding of textiel met bedrukking? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op +32 52 45 45 00. We zorgen voor de nodige antwoorden en een voorstel op maat.

PRODUCT NIET GEVONDEN?

Geen nood, wij drukken alles!