Eco Producten

Duurzaam drukken, daar gaan we voor. Bij TOP kun je terecht voor heel wat duurzaam drukwerk. Denk maar aan drukwerk op gerecycled papier en meer. Wij investeren stevig in ons gamma aan eco producten en blijven dit ook toekomstgericht doen. De toekomst is aan duurzaam drukwerk!

Maar we doen meer …

Niet enkel de materialen zijn duurzaam, we streven ook naar samenwerkingen met duurzame partners. Ook op het vlak van leveringen en onze eigen verpakkingen denken we ecologisch. Een minimale ecologische voetafdruk, daar streven we naar. Heel wat van onze producten, materialen en leveranciers beschikken over certificaten op het vlak van duurzaamheid.

 

Ons ecologisch gamma

Onder meer voor de volgende producten hebben we ecologische oplossingen:

duurzame flyers, folders, brochures milieuvriendelijke stickers op rol eco roll-ups banners duurzame spandoeken eco display karton eco pennen (bio, gerecycleerd, bamboe) duurzame kleding (T-shirts, Sweaters, Hoodies) gerecycleerde bekers, handbags

Wij blijven voortdurend verder evolueren en investeren in duurzaamheid.
Ongetwijfeld kunnen we ons aanbod aan bedrukte producten en drukwerk in de toekomst nog vergroenen.

Wens je meer te weten over onze ecologische en duurzame visie? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op +32 52 45 45 00. We zorgen voor de nodige antwoorden en een voorstel op maat.

PRODUCT NIET GEVONDEN?

Geen nood, wij drukken alles!