WAT EEN RIJKE
GESCHIEDENIS!

TOP Printing heeft meer dan
20 jaar ervaring

2002

Naamkaartjes

Vandaag is het online bestellen van naamkaartjes de normaalste zaak van de wereld. Maar bij de oprichting van top-printing in 2002 waren er nauwelijks of geen grafische bedrijven die een dergelijke service aanboden. Een gat in de markt zo bleek, want naamkaartjes bestellen en drukken bleek bij alle drukkerijen een pijnpunt te zijn. Noem het een noodzakelijk kwaad.

2003

Bestelsysteem

De online tool die wij hiervoor ontwikkelden, en die tot op heden door steeds meer bedrijven gebruikt wordt, bleek meteen een schot in de roos. Vanaf dan konden klanten, op basis van een vooraf bepaalde template, snel en efficiënt naamkaartjes bestellen via het web. Gegevens zoals naam, functie, telefoonnummer, etc. zijn aanpasbaar en het resultaat is meteen zichtbaar op het scherm. Dit gebeurt volautomatisch.

2004

Verdere ontwikkeling

De vraag om ook ander handelsdrukwerk, zoals formulieren en bestelbons, op onze gebruikelijke manier te bestellen, liet niet lang op zich wachten. De online bestelsite werd uitgebreid met meer mogelijkheden en producten, en zes maand na de start kwam er reeds een extra nieuwe pers in de drukkerij om de vele orders tijdig klaar te krijgen. 

2007

Total copy service

Maar met Allprint hield het niet op. In 2007 werd Total Copy Service, een digitale drukkerij uit Herentals overgenomen. Nu beschikte top-printing ook over de mogelijkheid om zeer kleine oplages, alsook variabel drukwerk, mailings en brochures snel en efficiënt aan te bieden.

2010

Zele

In 2010 doen we de overname van een grote drukkerij in Zele. Dit, samen met het opstarten van een eigen enveloppe afdeling is terug een grote stap voorwaarts in het aanbieden van een totaalservice op communicatiegebied.

2015

Enveloppen expertise

Een compleet nieuwe enveloppen afdeling opgestart en staat meteen al in bloei. 4 halm drukpersen draaien meteen op volle kracht.

jan 2016

Drukkerij De Windroos

Nog maar net de bloei voorbij of er waait een nieuwe wind door Top. Overname en integratie van drukkerij De Windroos uit Beernem. Ook de boekdruk kunst kent nu geen geheimen meer.

sep 2016

Afwerking

Onze nieuwe afwerkingsafdeling is volledig klaar! Vouwen, nieten, naaien, lijmen, plastificatie..enz. Alles om elk eindproduct in eigen huis te maken.

nov 2016

A4 drukpers

Aankoop van een ultra moderne 8 pagina A4 drukpers met allernieuwste LED-UV droging.

2018

Een eigen webshop

Onze nieuwe online bestelsite gaat online!

2020

Pixbook overname

Pixbook werd initieel ontworpen om eenvoudig fotoalbums te ontwerpen. Intussen doet Pixbook al veel meer dan fotoalbums. TOP-Printing ging de uitdaging aan om Pixbook te moderniseren in de komende 2 jaar.

2021

Automatisatie verzending

Al onze zendingen worden vanaf nu automatisch gelinkt met DHL wat een vlotte en stabiele opvolging verzekert.

2022

Een eigen textielafdeling

Dankzij onze eigen textielafdeling kunnen we voortaan ook alle kleding en textiel bedrukken. Onze textielafdeling biedt u de mogelijkheid om uw eigen ontwerpen te laten bedrukken op een breed scala aan textielproducten. 

2023

Signing afdeling

We starten een compleet nieuwe afdeling op binnen Top-printing, namelijk de signing afdeling. In deze afdeling drukken we alles wat te maken heeft met visibiliteit. Van spandoeken tot autobelettering.
We beschikken hierbij over een eigen plaatsingsdienst.