Vacature – Commerciële klantenbegeleider drukkerij

Achter elke gezonde drukkerij staat een multi-inzetbare Topper.

Over de tofste drukkerij van ’t land

Top-Printing is een drukkerij die er staat. Sinds we in 2002 de eerste figuurlijke stenen legden en later verhuisden naar Zele, schreven we al een streepje boeiende geschiedenis. Overnames, groei, integratie van de hipste technieken: wij ruiken vandaag de trends van morgen.

Uitstekend offset- en digitaal drukwerk, online en offline: daar springen wij elke ochtend vrolijk voor uit ons bed. Natuurlijk er is veel meer dat onze volle aandacht krijgt. Fijn overleg met onze klanten, serieus advies, prepress, de webshop, grafisch design, tot en met pico bello leveringen.

Als we zeggen dat we (op) alles drukken, dan bedoelen we ook alles. Visitekaartjes, briefpapier, folders, wenskaartjes, enveloppen, textiel, in grote of eerder kleine aantallen en formaten: check, check en dubbelcheck.

 

Ongelooflijk, maar typisch Top.

Als je hier komt werken, krijg je er een 11-koppige familie bij. Iedereen neemt zijn rol au sérieux, er wordt veel gelachen en luid gevloekt. Tja, we stellen de dingen graag voor zoals ze zijn. En we hopen dat jij dat ook doet.

 

Deze droomjob staat je te wachten

● Je wordt een klantenbegeleider in de tofste zin van het woord. Je maakt offertes, dubbelcheckt die met je kameraden van prepress, planning en drukkerij. Je houdt een scherp oogje in het zeil, van bestelling tot levering.
● Een deel van je tijd gaat naar grondige prospectie en klantenbezoek. Dan bedoelen we niet uren op de koffie gaan, maar er wel voor zorgen dat mensen (nog altijd) spontaan beginnen lachen als het over Top-Printing gaat.
● Dankzij jouw sympathieke netwerk, krijgt onze drukkerij trouwe volgers. Zowel in het echt als op sociale media. Je bent niet vies van een portie marketing, daar laat je regelmatig je talent op los.
● Flexibel als je bent, draai je ook al ’s mee in de drukkerij. Je coördineert, stuurt bij en bent de rechterhand van Tom, de zaakvoerder.

 

Zo ben je voor ons à point

● Klanten komen op de eerste plaats.
● Je bent een rustige luisteraar, een enthousiaste meedenker en je zoekt fanatiek naar oplossingen. Goede resultaten, die brengen je naar de zevende hemel (en liefst ook terug).
● Niet onlogisch dat we je allemaal een sociaal beestje vinden, met nét iets meer dan dat tikkeltje commerciële flair.
● We moeten jouw hand niet vasthouden bij beslissingen en initiatieven, ownership is what you love.
● En als we nu nóg een wens mogen doen, dan ben je vertrouwd met de grafische sector en klinken termen als calculator en orderbegeleider je aangenaam in de oren.

 

Wij vragen veel, maar geven het dubbele terug

● Een verantwoordelijke, leerrijke en veelzijdige functie waar je heel wat in de pap te brokken hebt. ‘Je trekt mee aan de kar’ zijn geen loze woorden, maar is een boeiend vooruitzicht.
● Een werksfeer die zo leuk is dat je spijt hebt dat het weekend is.
● Memorabele teambuildings.
● Een respectvol evenwicht tussen je privé- en professionele leven.
● Opleidingen die je goesting om bij te leren alle eer aandoen.
● 100 (😊) vakantiedagen: na inspanning is genoeg ontspanning nodig.
● Groeps- en hospitalisatieverzekering (al hopen we van harte dat je die laatste nooit nodig hebt).
● Een mooi salaris.
● We gunnen je alle comfort met een auto, laptop en telefoon(abonnement).

 

Snelle hartslag? Rode wangen? Vreugdedansje?

Overtuig ons van je kunnen en je power met je cv en brief. Stuur alles naar Tom Vielfont: tom.vielfont@top-printing.eu. We verwachten geen epistel, maar een eerlijke blik achter de schermen van de persoon die jij bent. Met een beetje geluk, vertel je ons de rest van je leven tijdens een gesprek op kantoor. Mét koffie en koekjes, da’s typisch Top.